Mooi Mill


Welkom op MooiMill.nl! Mooi Mill is een werkgroep die Mill (nog) mooier wil maken. Hierbij richt de werkgroep in eerste instantie op het centrum van Mill. Daarnaast hebben ook de toegangswegen de aandacht. Iedereen die Mill binnenkomt moet zich namelijk welkom voelen en de gezellige sfeer voelen, proeven en zien. Dit wil de werkgroep samen realiseren met inwoners, ondernemers, clubs en verenigingen, projectontwikkelaars en de gemeente Land van Cuijk.


Mooi Mill is een initiatief van de Dorpsraad Mill en is een van de speerpunten uit de opgestelde Kernen CV. Via deze kernen CV wil de Dorpsraad aan bestuurders van de gemeente Land van Cuijk duidelijk maken wat Mill is, wat hier leeft en speelt, wat belangrijk is en wat er beter kan. Diverse andere partijen zijn aangesloten bij de werkgroep Mooi Mill.

De werkgroep bestaat nu uit vertegenwoordigers van:

Dorpsraad Mill;

Ontdek Mill;

Ondernemers Collectief Mill;

Stichting Activiteiten Mill;

Stichting een Goei Leven;Heeft u ideeën hoe Mill (nog) mooier en leefbaarder te maken voor nu en in de toekomst? Denk hierbij aan o.a. groen, kleur, (sfeer)verlichting, kunst, (straat)meubilair en de inrichting en aankleding van straten en het marktplein. Maar ook alle andere ideeën en suggesties om de doelen van de werkgroep te bereiken zijn meer dan welkom!


Meer weten, ideeën of suggesties aanleveren of wilt u actief of financieel bijdragen aan het project Mooi Mill? Neem dan contact op met:


Corné Kremers

0485 32 56 34
06 10 838 612
mooi@inmill.nl